Vakantieopvang konijnen

VAKANTIE OPVANG

KONIJNEN
hotel

Zoekt u voor uw konijnen/cavia’s vakantieopvang tijdens uw vakantie of een weekendje weg? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Kinderboerderij de Kloosterhof uit Warmond vangt, het hele jaar door, graag uw konijntje(s) op tijdens uw vakantie. In ons konijnenhotel Nijntje, krijgen ze de dagelijkse zorg en aandacht. Daarbij kunnen bezoekers uw konijntje(s) bewonderen. Het optillen/aanraken/aaien van deze konijnen is voor bezoekers niet mogelijk.

Voor vakantieopvang vragen wij een bijdrage van €3,00 per dag, contant te voldoen als u uw konijn komt brengen.

Voorwaarden

Er zijn wel enkele voorwaarden verbonden aan deze vakantieopvang, deze zullen wij hieronder kort uitleggen:
– De konijnen dienen ingeënt te zijn en een geldig paspoortje mee te nemen.
– U dient voldoende voer mee te geven voor uw vakantieperiode.
– U bent bereid het contactformulier in te vullen zodat we u indien nodig kunnen bereiken.
– U weet dat er altijd een risico bestaat dat uw konijn wat kan overkomen waarbij geen enkele blaam wordt getroffen door de zorg voor uw konijn bij de kinderboerderij. (Dit houdt in dat het mogelijk is dat uw konijn ziek wordt danwel overlijdt gedurende de vakantieopvang.)
– U heeft geen ongecastreerde ram(men)

Uiteraard doen wij alles eraan om uw konijn bij ziekte te helpen. We zullen ervoor een dierenarts raadplegen.
Kosten voor eventuele dierenartsbezoeken dienen door de eigenaar vergoed te worden, evenals noodzakelijke euthanasie kosten.
Wij gaan er vanuit dat er natuurlijk niets gebeurd en u kunt erop vertrouwen dat er goed voor uw konijn gezorgd wordt, maar ervaring leert dat het prettig is hierover van te voren duidelijke afspraken te maken!

Het hotel bestaat uit 12 hokken. De afmetingen per hok zijn 113 lang 65 diep en 50cm hoog. Wij kunnen van 2 hokken 1 groot hok maken. Alle hokken zijn voorzien van een (her sluitbare) opening, zodat stelletjes in onze opvang lekker de ruimte hebben.
De hokken aan de binnenkant zijn helemaal schoon geweekt in de schoonmaakazijn en worden wekelijks goed schoongehouden.

Reserveren Konijnenhotel Nijntje :

Mocht u bovenstaande voorwaarden accepteren dan kunt u uw vakantieopvang verzoek mailen naar: opvang@kinderboerderijdekloosterhof.nl
Vermeld hierbij de volgende gegevens:
– Uw naam en adres
– Naam konijn (en)
– Meerdere dieren/ wie er bij wie zit en/of in 1 of meerdere hokken
– Vakantieperiode
U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een antwoord van ons of er in de door u gewenste periode plek is. Reserveer op tijd! Zeker tijdens de zomervakantie!
Indien er plek is, ontvangt u van ons een vakantieopvangformulier welke u dient in te vullen, te ondertekenen en aan ons retourneert. Wij bHet hotel bestaat uit 12 hokken. De afmetingen per hok zijn 113 lang 65 diep en 50cm hoog. Wij kunnen van 2 hokken 1 groot hok maken. Alle hokken zijn voorzien van een (her sluitbare) opening, zodat stelletjes in onze opvang lekker de ruimte hebben.
De hokken aan de binnenkant zijn helemaal schoon geweekt in de schoonmaakazijn en worden wekelijks goed schoongehouden.evestigen dan uw reservering. Dankzij uw reservering kan onze kinderboerderij blijven bestaan!

We wensen u een prettige en onbezorgde vakantie!