DonerenStichting kinderboerderij de Kloosterhof gaat vernieuwen. Daar hebben wij jouw hulp bij nodig! Wordt jij sponsor en help jij deze volledig door vrijwilligers en sponsoren gerunde kinderboerderij dit mogelijk te maken?

Op de locatie “De Kloosterhof” is er in de midden jaren 90 de huidige houten stal gebouwd. Deze stal is nu meer dan 25 jaar oud. Deze stal is aan het eind van zijn levensduur, is te klein, bevat een te kleine opslagruimte voor voer en gereedschappen. De stal bied alleen ruimte voor een paar nachtverblijven voor dieren. Er is geen ruimte voor de vrijwilligers en de stal bied weinig tot geen comfort. Deze stal voldoet niet meer aan de eisen en onze wensen.

De indeling van het eiland past niet meer bij het huidige beheer. De weilanden in het midden zijn verzakt waardoor de weilanden te drassig worden in natte periodes. De bestrating is sterk verouderd en niet overal rolstoel toegankelijk.

 Het bestuur is tot de slotsom gekomen dat een algehele renovatie van de locatie noodzakelijk is. Naast de verbetering van alle bovenstaande onderdelen kunnen we dan ook een goed onderkomen realiseren voor onze vrijwilligers. De ruimte kunnen we dan ook optimaler benutten door deze laagdrempelig ter beschikking te stellen voor buurtactiviteiten en bijv. ouderenbijeenkomsten.

Door meer mensen naar de kinderboerderij te trekken voldoen we niet alleen aan onze doelstelling maar versterken we ook de samenhang in de buurt.


Let op: onderstaand donatieformulier gaat via: ”WhyDonate”, zij tellen automatisch 15% van uw donatie er bovenop. Dit kan je eenvoudig wijzigen naar 1 euro. Klik op ‘anders’. Dan wordt er automatisch 1 euro ingevoerd i.p.v. 15% van uw totaalbedrag. Of ga naar de website https://whydonate.nl/nl/donate/vernieuwing-kinderboerderij-de-kloosterhof en doneer zonder extra kosten